VELOKS Logo

Fortrolighedspolitik

Sidst opdateret: 30. april 2021

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten, og fortæller dig om dine fortrolighedsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. 

Fortolkning og definitioner

Fortolkning

De ord, som det første bogstav er stort med, har betydninger defineret under følgende betingelser. Følgende definitioner skal have samme betydning, uanset om de vises i ental eller flertal.

Definitioner

I forbindelse med denne fortrolighedspolitik:

  • Konto betyder en unik konto oprettet for dig for at få adgang til vores service eller dele af vores service.

  • Selskab (kaldet enten "virksomheden", "vi", "os" eller "vores" i denne aftale) henviser til VELOKS IVS, Rudegaards Alle 26, 2840 Holte. Danmark.

  • Cookies er små filer, der placeres på din computer, mobilenhed eller en hvilken som helst anden enhed af et websted, der indeholder detaljerne i din browserhistorik på dette websted blandt dets mange anvendelser.

  • Land henviser til: Danmark

  • Enhed betyder enhver enhed, der har adgang til Tjenesten, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.

  • Personlig data er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person.

  • Service henviser til hjemmesiden.

  • Service udbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af virksomheden. Det henviser til tredjepartsfirmaer eller enkeltpersoner, der er ansat af virksomheden for at lette tjenesten, for at levere tjenesten på vegne af virksomheden, for at udføre tjenester relateret til tjenesten eller for at hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges.

  • Brugsdata henviser til data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheden af et sidebesøg).

  • Internet side henviser til VELOKS, tilgængelig fra https://veloks.com

  • Du betyder den person, der har adgang til eller bruger Tjenesten, eller virksomheden eller anden juridisk enhed på vegne af hvilken en sådan person har adgang til eller bruger Tjenesten, alt efter hvad der er relevant.

Indsamling og brug af dine personlige data

Typer af indsamlede data

Personlig data

Når du bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse

  • Fornavn og efternavn

  • Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger tjenesten.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, unik enhed identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed, indsamler vi muligvis visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, typen af mobilenhed, du bruger, din mobile enheds unikke id, IP-adressen på din mobile enhed, din mobile operativsystem, typen af mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores service, eller når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten i vores service og gemme visse oplysninger. Brugte sporingsteknologier er fyrtårne, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere vores service. De teknologier, vi bruger, kan omfatte:

  • Cookies eller browser-cookies. En cookie er en lille fil placeret på din enhed. Du kan instruere din browser om at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den nægter cookies, kan vores service bruge cookies.

Cookies kan være "vedvarende" eller "session" -cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens sessionscookies slettes, så snart du lukker din webbrowser. 

Vi bruger både session- og vedvarende cookies til nedenstående formål:

  • Nødvendige / væsentlige cookies

    Type: Sessionscookies

    Administreret af: Us

    Formål: Disse cookies er vigtige for at give dig tjenester tilgængelige via hjemmesiden og for at give dig mulighed for at bruge nogle af dens funktioner. De hjælper med at godkende brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de tjenester, du har bedt om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig disse tjenester.

  • Cookiepolitik / meddelelse om accept af cookies

    Type: Vedvarende cookies

    Administreret af: Us

    Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af cookies på webstedet.

  • Funktionalitetscookies

    Type: Vedvarende cookies

    Administreret af: Us

    Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske valg, du foretager, når du bruger webstedet, såsom at huske dine loginoplysninger eller sprogindstillinger. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og at undgå, at du skal indtaste dine præferencer igen, hver gang du bruger hjemmesiden.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valg vedrørende cookies, kan du besøge vores cookiepolitik eller sektionen Cookies i vores fortrolighedspolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personlige data til følgende formål:

  • At levere og vedligeholde vores service, herunder for at overvåge brugen af vores service.

  • Sådan administrerer du din konto: til at administrere din registrering som bruger af tjenesten. De personoplysninger, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten, der er tilgængelige for dig som en registreret bruger.

  • Til udførelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og forpligtelse af købekontrakten for de produkter, varer eller tjenester, du har købt eller af enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.

  • For at kontakte dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom en mobilapps push-meddelelser om opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionaliteter, produkter eller kontrakterede tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres implementering.

  • At give dig med nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, som du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.

  • Sådan administreres dine anmodninger: At deltage i og administrere dine anmodninger til os.

  • For forretningsoverførsler: Vi kan bruge dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, frasalg, omstrukturering, reorganisering, opløsning eller andet salg eller overførsel af nogle af eller alle vores aktiver, hvad enten det er en fortsat virksomhed eller som en del af konkurs, likvidation eller lignende, hvor personlige data, som vi har om vores servicebrugere, er blandt de aktiver, der overføres.

  • Til andre formål: Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, såsom dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af vores reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, markedsføring og din oplevelse.

Vi kan dele dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af vores service for at kontakte dig.
  • For forretningsoverførsler: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til et andet selskab.
  • Med tilknyttede selskaber: Vi kan dele dine oplysninger med vores datterselskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse tilknyttede virksomheder respekterer denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede selskaber inkluderer vores moderselskab og andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere: når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i de offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan distribueres offentligt uden for.
  • Med dit samtykke: Vi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert andet formål med dit samtykke.

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden opbevarer kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi opbevarer og bruger dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden opbevarer også brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares normalt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten i vores service, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personlige data, behandles på virksomhedens driftskontorer og andre steder, hvor parterne, der er involveret i behandlingen, er placeret. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statlig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra dem fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept til denne overførsel.

Virksomheden vil tage alle skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og at ingen overførsel af dine personoplysninger finder sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af Dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige data

Forretningstransaktioner

Hvis Virksomheden er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan dine personlige data overføres. Vi giver besked, inden dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden fortrolighedspolitik.

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan det kræves, at virksomheden videregiver dine personoplysninger, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller et regeringsorgan).

Andre juridiske krav

Virksomheden kan videregive dine personoplysninger i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • Overhold en juridisk forpligtelse
  • Beskyt og forsvar virksomhedens rettigheder eller ejendom
  • Forhindre eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • Beskyt mod juridisk ansvar

Sikkerhed af dine personlige data

Sikkerheden af dine personlige data er vigtig for os, men husk at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under 13 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er opmærksom på, at dit barn har givet os personoplysninger, bedes du venligst kontakt os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra nogen under 13 år uden verifikation af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Hvis vi har brug for at stole på samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine oplysninger, og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forældres samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi anbefaler dig kraftigt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indhold, fortrolighedspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi opdaterer muligvis vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi underretter dig om ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft, og opdaterer "Senest opdateret" dato øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne fortrolighedspolitik er effektive, når de offentliggøres på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os:

  • Via e-mail: lars@veloks.com

  • Ved at besøge denne side på vores hjemmeside: https://veloks.com/contact/

  • På telefonnummer: +45 53 54 19 08

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram